A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

21 січня на засіданні стипендіальної комісії КЗ «БЕРЕГІВСЬКИЙ ПЛСП» ЗОР розглянуто питання по призначенню академічних та соціальних стипендій для здобувачів освіти закладу освіти на другий семестр навчального року.

13:08 21.01.2025

ОФІЦІАНТИ НА  ПРАКТИЦІ

Здобувачі освіти з професії «Офіціант» КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР продовжують проходити виробничу практику  у готельно-ресторанних закладах.  Наші практиканти набувають  професійні навики з підготовки торгового, бенкетного залів до обслуговування відвідувачів, сервіруванні столів на тематичні  заходи.  Вони вчаться презентувати страви та напої, які є в меню від шеф-кухаря.

09:33 20.01.2025

ТРЕНІНГ З АСЕРТИВНОСТІ ТА САМОЗАХИСТУ ДЛЯ ЖІНОК ЗА МЕТОДИКОЮ WENDO

09-10 січня 2025 р.  на базі закладу освіти тренеркою WenDo Оксаною Скибою проведено базовий (12 годин) тренінг з асертивності та самозахисту для жінок за методикою WenDo. У заході взяли участь педагоги жіночої статі ліцею  Під час тренінгу вони отримали навички та досвід:

14:03 17.01.2025

КУЛІНАРНА МАЙСТЕРНІСТЬ НА ПРАКТИЦІ

Після зимових канікул здобувачі освіти 12 групи з професії кухар, офіціант повернулися до занять із натхненням та творчим запалом. На першому уроці виробничого навчання вони опановували приготування двох популярних страв: львівських ковбасок і мітболів у вершково-грибному соусі.

13:47 17.01.2025

СМАЧНО І КОРИСНО…

Кондитерські вироби задовольняють потреби відповідних категорій споживачів. Тому, третьокурсники продовжують працювати із дріжджовим тістом. На сьогоднішньому  уроці  виробничого навчання учні групи №33 з професії "Пекар, кондитер" випікали рогалики з різними начинками, рулети та всіма улюблену піцу. Здобувачі освіти впоралися із поставленним завданням, отримали задоволення  від  процесу виготовлення виробів та кінцевого результату власної роботи.

13:45 17.01.2025

ВІДКРИТИЙ УРОК З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Сьогодні в рамках проведення Тижня історії України викладачем Харченко Ю.І. у групі №13 з професії «Пекар, кондитер» проведено відкритий урок на тему: «Тенденції розвитку культури в 1917-1920 рр.»

15:09 16.01.2025

Гра "Найрозумніший"

Проведено гру «Найрозумніший» (термінологія), де учні могли отримати знання, закріпити вміння та навички, розкриваючи історичні терміни у ігровій формі. Здобувачі освіти поповнили та розширили свій словниковий запас новими словами та словосполученнями.

15:41 14.01.2025

ЗИМОВА КАЗКА

Після зимових канікул здобувачі освіти групи № 23 з професії «Пекар, кондитер» знову приступили до навчання. На першому уроці виробничого навчання вивчали тему: «Приготування пряничного тіста і виробів з нього».

13:05 14.01.2025

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора