A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

РОЗПОЧАВСЯ ТИЖДЕНЬ ІСТОРІЇ

Тиждень історії України став для здобувачів освіти чудовою можливістю у поглибленні знань про ключові події, постаті та етапи розвитку української державності. Тож, другий навчальний семестр у нашому закладі освіти стартував із Тижня історії України.

16:33 13.01.2025

СІЧНЕВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

8 січня у нашому закладі освіти відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному розглянуто наступні питання: підсумки освітнього процесу та рівень навчальних досягнень учнів за І семестр, результати методичної роботи у І семестрі 2024/2025 н.р., завдання і напрями роботи педагогічного колективу на ІІ семестр.

10:38 09.01.2025

ОФІЦІАНТИ НА ПРАКТИЦІ

З метою закріплення та удосконалення  набутих під час освітнього процесу знань, умінь та навичок та,  готуючись зробити крок у професійне життя, здобувачі освіти групи  №1 вийшли на  виробничу практику з професії  офіціант на  підприємства готельного та ресторанного господарства.

10:06 06.12.2024

ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

Зі здобувачами освіти практичним психологом ліцею проведено годину спілкування в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

12:40 05.12.2024

БУДУЄМО СВІТ БЕЗ БАР’ЄРІВ

В межах міжнародного благодійного руху «Щедрий вівторок»  практичним психологом зі здобувачами освіти проведено освітні розмови «Поважай та розумій» про правила комунікації та етику спілкування з людьми з інвалідністю.

12:37 03.12.2024

НЕ ДАЙ ВІЛ / СНІДУ ВБИТИ СЕБЕ

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом із  учнями перших курсів проведено просвітницький захід на тему: «ВІЛ /СНІД – небезпека і профілактика».

12:46 02.12.2024

ПАНА-КОТА ІЗ ДОДАВАННЯМ ГАРБУЗА

На відкритому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» навчилися готувати знаменитий десерт італійської кухні – ніжну пана-коту. Пана-кота — це вершковий десерт, який визнаний самою вишуканою стравою італійської кухні. До складу популярного десерту зазвичай додають ягоди та фрукти. Майстер виробничого навчання приготувала десерт із додаванням гарбуза, адже він не лише смачний, а й дуже корисний. Гарбуз - це універсальний продукт харчування, який має багато корисних властивостей, а різноманітні страви з гарбуза дуже популярні серед українців.

12:14 02.12.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора