A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ІНТЕРАКТИВНА ГРА ”НАЙРОЗУМНІШИЙ”

У групі №23 з професії ”Пекар, кондитер” викладачем англійської мови проведено гру «Найрозумніший», яка створила веселу та інтерактивну атмосферу освітнього процесу. Учні змагалися, відповідаючи на питання з різних тем англійської мови, таких як граматика, лексика тощо. Кожен намагався набрати найбільшу кількість балів, швидко та правильно відповідаючи на запитання. Гра сприяла  активному залученню здобувачів освіти до процесу навчання та покращила  їхні мовні навички в цікавій формі. Наприкінці уроку разом підрахували  бали, і Ярослав Меркулов, який набрав найбільше балів,  отримав звання «Найрозумнішого».

12:53 11.02.2025

ОФІЦІАНТИ ПРАЦЮЮТЬ

 Здобувачі освіти КЗ «БЕРЕГІВСЬКИЙ ПЛСП» ЗОР з професії офіціант продовжують проходити виробничу практику в закладах громадського харчування.

14:31 07.02.2025

ФРАНЦУЗЬКЕ ТІСТЕЧКО «МАКАРОН»

 Макаронси – це витончені французькі тістечка, які при випічці, вимагають точності, терпіння та майстерності. Здобувачі освіти групи  №33 Б  з професії "Пекар, кондитер" опановували мистецтво їх створення, вивчаючи технологію приготування мигдалевого тіста, секрети правильної консистенції та ідеальної випічки. У процесі практичної роботи майбутні кондитери систематизували вивчене: підготовку мигдалевого борошна та білкової маси, техніку макаронажу для отримання гладенької текстури,  випікання мигдалевого бісквіта, приготування  ніжної начинки гонашу з ягідним конфі, декорування та презентація  «Макарон».

11:12 07.02.2025

НЕЗВИЧАЙНА ТА ВИШУКАНА СТРАВА

Сирний суп із фрикадельками з ніжним вершковим смаком сподобається навіть тим, хто не любить перші страви. Суп виходить ситним і ароматним, а за бажанням у нього можна додати улюблені овочі або гриби.

14:09 06.02.2025

УЧАСТЬ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЄКТІ "GIRLS GO CIRCULAR"

КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР став учасником Girls Go Circular – цей освітній проєкт надає дівчатам у віці 14-19 років з усієї Європи цифрові та підприємницькі навички за допомогою програми навчання з питань циркулярної економіки.

15:11 04.02.2025

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК

30 січня 2025 року  проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії. До відома учасників засідання доведено графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання.

12:44 31.01.2025

УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ

Другий семестр розпочався, і ми продовжуємо роботу учнівського бізнес-хабу...

12:09 31.01.2025

СІЧНЕВЕ ЗАСІДАННЯ МК

29 січня відбулося чергове засідання методичної комісії суспільно-гуманітарних та математично-природничих дисциплін. На засіданні було обговорено моніторинг успішності учнів за перший семестр 2024-2025 н.р. Викладачами-предметниками представлено і затверджено плани предметних тижнів з психології, англійської мови та математики. 

16:43 30.01.2025

ПРОДОВЖУЄМО ВИПІКАТИ СМАКОЛИКИ

На уроці виробничого навчання учні групи №23 з професії «Пекар, кондитер» продовжуючи вивчати тему: «Приготування виробів з бісквітного тіста: печива «Легкий бісквіт», вчилися готувати печиво «Вупі Пай».

13:01 30.01.2025

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора