A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

ВЕРБУВАННЯ: НЕБЕЗПЕЧНА ПАСТКА ВОРОГА

З метою передачі важливих даних про військові об’єкти, інфраструктуру тощо в останній час набувають масового характеру випадки вербування росслужбами підлітків. Ворожа пропаганда використовує найпідступніші методи, щоб залучити дітей до небезпечної діяльності. Через соцмережі, анонімні чати та ігрові платформи підліткам пропонують гроші за, здавалося б, «невинні» завдання: зробити фото обʼєктів, залишити «мітку», передати невідомий пакунок - саме про це розмовляли зі здобувачами освіти начальник СДПЛ майор поліції Ніна Німец-Бундович, інспектори ювенальної превенції капітан поліції Наталія Микуланинець та лейтенант поліції Олеся Звонар інформаційна бесіда проводилась із метою підвищення обізнаності підлітків про небезпеку вербування через інтернет мережі.

09:48 16.04.2025

РЕФОРМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ В ДІЇ!

У межах впровадження Національної стратегії реформування шкільного харчування, ініційованої першою леді України та Міністерством освіти і науки, на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР розпочато курси підвищення кваліфікації кухарів садочків та шкільних їдалень Закарпатської області.

09:43 16.04.2025

БАРМЕН – ЦЕ СПРАВЖНІЙ ЧАРІВНИК

       Бармен у перекладі з англійської мови – «людина за барною стійкою», що готує гарячі та прохолодні напої і коктейлі.

14:33 15.04.2025

ОСТАННІЙ ДЕНЬ ТИЖНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

Завершальним акордом Тижня фізичної культури стала виховна година на тему «Здоровий спосіб життя», під час якої учні обговорили важливість правильного харчування, фізичної активності та відмови від шкідливих звичок. Діти активно брали участь у дискусіях, ділилися власними думками та досвідом.

11:29 11.04.2025

ВИВЧАЄМО ПРИГОТУВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ ТА ЗАКУСОК

Кожен урок виробничого навчання для здобувачів освіти групи №22 з професії «Кухар» проходить цікаво та насичено. Не були винятком і уроки із вивчення теми: «Приготування  холодних страв та закусок». Під час роботи здобувачі освіти готували та презентували  різноманітні салати, закуски із риби, морепродуктів та м’яса. На кухні- лабораторії панувала чудова робоча атмосфера, вирували запахи та смаки холодних страв. Всі досягли бажаного результату,  при презентації  виявили свою фантазію та індивідуальні здібності.

13:52 10.04.2025

ПАМ’ЯТАЄМО. БОРЕМОСЯ. ПЕРЕМАГАЄМО

Представники 73 окремого батальйону територіальної оборони — заступник начальника штабу капітан Дмитро Нанішвілі та кулеметник солдат Валерій Богдан — провели захід, присвячений боротьбі українського народу проти російської збройної агресії.

10:52 10.04.2025

ХТО СИЛЬНІШИЙ?

Фізична підготовка – важлива частина здоров’я підлітків, основою якої є  розвиток фізичних якостей.

12:48 09.04.2025

КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КОНДИТЕР

08 квітня на базі Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування змагалися здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти з професії кондитер в рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності у 2024-2025 навчального року.

11:44 09.04.2025

ТВІЙ ВИБІР – ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

7 квітня – Всесвітній день здоров’я.  Практичним психологом із першокурсниками нашого ліцею проведено годину спілкування на тему: «Я обираю здоровий спосіб життя».

15:05 07.04.2025

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора