A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

МАЙСТЕР КЛАС

Нашими гостями сьогодні були неймовірні учні 4-В класу Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка з класоводом п. Тамарою Березюк.

09:17 28.03.2025

АТЕСТАЦІЯ – 2025

27 березня у нашому закладі освіти відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії. На порядку денному питання  про атестацію педагогічних працівників ліцею:  Лігоцької О.О., викладача  української мови та літератури,  зарубіжної літератури, Харченко Ю.І., викладача історії та географії, Ломага Т.І. викладача інформатики та інформаційних технологій, Бритвак В.Ю., викладача спецдисциплін, Мелешинської Н.І., майстра виробничого навчання, Терлецької С.І., майстра виробничого навчання, Шаталової Л.М., заступника директора з НВР.

16:10 27.03.2025

ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОННОГО QR-МЕНЮ В ЗРГ

       27.03.2025р в рамках тижня спецдисциплін Христина Райко провела  відкритий урок на тему: «Електронне меню. Використання  QR -меню в ЗРГ». Урок проводився зі здобувачами освіти групи №32 за професією «Кухар, офіціант, бармен». Метою уроку було навчитись користувач електронним видом меню, розвивати вміння учнів аналізувати та систематизувати отримані знання і прагнути до професійного зростання.

13:42 27.03.2025

ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ПРОГРАМОЮ GIMP, ІНТЕРФЕЙС ПРОГРАМИ, ОСНОВНІ МОЖЛИВОСТІ, МЕТОДИ СТВОРЕННЯ ЗОБРАЖЕНЬ

На відкритому уроці викладач Ломага Т.І. ознайомила здобувачів освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» з GIMP, інтерфейсом програми, основними можливостями, методами створення зображень.

13:29 27.03.2025

СТРАВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ КУХНІ

Закарпаття славиться не лише мальовничими краєвидами та панорамами, унікальними природними та історичними пам’ятками, а ще й автентичним народним мистецтвом, цілющими термальними водами та оригінальними стравами національної кухні. Існує еклектична архітектура, еклектичний живопис – а на Закарпатті еклектична саме кухня. Історична доля регіону обумовила виникнення  неповторного інтернаціонального гастрономічного казана, до якого українці, угорці, чехи, румуни, роми, німці, євреї додали власних страв-інгредієнтів.

13:09 27.03.2025

ФРАНЦУЗЬКИЙ БАГЕТ

На сьогоднішньому виробничому навчанні першокурсники з професії "Пекар, кондитер" навчались випікати дуже смачний та з хрусткою скоринкою французький багет.

13:28 26.03.2025

МЕДОВИЙ ТОРТ ФІГУРНИЙ

Заключною темою уроку виробничого навчання у здобувачів освіти 3 курсу з професії "Пекар. Кондитер" було приготування медових тортів фігурних, адже невдовзі вони виходять на виробничу практику.

13:17 26.03.2025

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВОК

26 березня 2025 року відбулося чергове засідання методичної комісії суспільно-гуманітарних та природничо-математичних дисциплін. На засіданні було представлено директорські контрольні роботи для груп №13, 23, 33 за професією «Пекар, кондитер» і затверджено їх головою комісії.

12:39 26.03.2025

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора