КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ПРИГОТУВАННЯ ДОВГИХ І ГРУПОВИ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ
Сьогодні проведено урок теоретичного навчання з предмета «Технологія приготування напоїв і коктейлів» на тему: «Класифікація та приготування довгих і групових змішаних напоїв». Урок проводився зі здобувачами освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен».
Метою уроку було систематизувати та поглибити знання учнів про сучасні способи і техніки змішування довгих і групових напоїв (алкогольних і безалкогольних). Він сприяв формуванню відповідальності за збереження компонентів, інгредієнтів, супутніх компонентів і модифікаторів.
Урок-лекція проходив з використанням інформаційно-комунікативних технологій, і тому, учні мали змогу віртуально ознайомитися з правилами та технікою змішування, приготування довгих і групових напоїв при їх сервіруванні та оформленні. В кінці уроку закріпили отримані знання за допомогою відгадування кросворду.
Викладач спецдисциплін: Наталія БЛИСКУН