A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

МЕНЮ ТА ПРЕЙСКУРАНТИ

Дата: 07.04.2025 14:54
Кількість переглядів: 29

«Уповноваженим представником» будь-якого бару чи ресторану, що забезпечує зв’язок із гостями, є меню та прейскурант. Про це вже добре знають здобувачі освіти  групи № 1 з професії  «Офіціант, бармен». На уроці виробничого навчання вони удосконалювали теорію з вивчення  цієї цікавої  теми і, зокрема, зупинилися на меню гарячих напоїв. Вивчали історію виникнення меню-карт та робили цікаві віртуальні подорожі у часи, коли  кава та кавові напої були напитком вельмож.

        Протягом уроку учні навчалися самостійно складати різні види меню, прейскурантів та систематично використовувати  термін "карта", що є характерним для всіх європейських країн: карта вин, карта чаю, карта кави.

        На основі складених меню та прейскурантів учні мали можливість самостійно приготувати гарячі напої за барною стійкою - робочим місцем бармена та барбека. Це дуже важливо,  адже незабаром свої знання та вміння вони демонструватимуть на виробничому навчанні в умовах виробництва.

   Майстер в/н: Наталія БЛИСКУН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора