ЗМАГАННЯ ДРУГОКУРСНИКІВ ЗА ЗВАННЯ КРАЩОГО КУХАРЯ
Зі здобувачами освіти групи №22 із професії кухар проведено конкурс фахової майстерності.
На меті конкурсу було дати можливість майбутнім кваліфікованим робітникам показати свою майстерність, набуту під час навчання та навички, здобути новий досвід та отримати конструктивні поради від майстрів виробничого навчання, які входили в склад журі. За умовами конкурсу учасники готували страву швейцарської кухні - Гордон блу.
Журі оцінювало техніку роботи конкурсантів, використання різних способів приготування страви, дотримання санітарно-гігієнічних норм, складність та оригінальність приготування страви, гармонійність поєднання інгредієнтів тощо. Творчий підхід до оформлення та презентації готового виробу відіграло не останню роль у оцінюванні.
Голова МК Наталія БЛИСКУН