ЗАСІДАННЯ МК
29 квітня 2025 року проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії, а саме, ознайомлення із графіком профорієнтаційної роботи та планом проведення Тижня відкритих дверей.
Методист Марина Ролдугіна ознайомила присутніх із результатами самоосвітньої діяльності педагогів та наголосила, що ця робота має тривати протягом навчального року.
На завершення роботи засідання розглянуто детальні програми та переліки кваліфікаційних пробних робіт з професії пекар (ІІ, ІІІ розряду), кондитер (ІІІ розряду), бармен (ІV розряду) для проходження здобувачами освіти груп № 23, 13, 1, 32 виробничої практики.
Голова методичної комісії: Наталія БЛИСКУН