БАРМЕН – ЦЕ СПРАВЖНІЙ ЧАРІВНИК
Бармен у перекладі з англійської мови – «людина за барною стійкою», що готує гарячі та прохолодні напої і коктейлі.
15 квітня 2025 року проведений урок виробничого навчання за темою: «Подача закусок, страв і напоїв за барною стійкою» зі здобувачами освіти №1 з професії «Офіціант, бармен». Мета уроку - використання інноваційних технологій під час проведення уроку професійно-практичної підготовки. На вступному інструктажі для актуалізації опорних знань учні пригадали методи приготування змішаних напоїв: БІЛД, СТИР, ШЕЙК, БЛЕНД, МАДЛ, ЛЕЄР. Використовуючи барні інструменти та ресторанне обладнання, здобувачі освіти пройшли фронтальне опитування з вивченого матеріалу.
На завершення уроку виробничого навчання майбутні бармени готували і оформляли десертні страви, напої іта коктейлі.
Майстер в/н: Наталія БЛИСКУН