ВИВЧАЄМО ПРИГОТУВАННЯ ХОЛОДНИХ СТРАВ ТА ЗАКУСОК
Дата: 10.04.2025 13:52
Кількість переглядів: 20
Кожен урок виробничого навчання для здобувачів освіти групи №22 з професії «Кухар» проходить цікаво та насичено. Не були винятком і уроки із вивчення теми: «Приготування холодних страв та закусок». Під час роботи здобувачі освіти готували та презентували різноманітні салати, закуски із риби, морепродуктів та м’яса. На кухні- лабораторії панувала чудова робоча атмосфера, вирували запахи та смаки холодних страв. Всі досягли бажаного результату, при презентації виявили свою фантазію та індивідуальні здібності.
Здобувачі освіти чудово розуміють, що приготовлені смачно та гарно презентовані страви привертають до себе увагу, викликають апетит та розвивають смакові відчуття. Готувати потрібно з гарним настроєм та любов’ю, тоді все смакуватиме. Зробили висновок, що ці страви будуть у їхньому цьогорічному великодньому меню.
Майстер в/н Устина ДЕЯК