A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

ВІДКРИТИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ

Дата: 16.05.2025 13:22
Кількість переглядів: 11

В рамках Тижня професійно-технічної освіти майстер виробничого навчання першого курсу з професії "Кухар, офіціант" Світлана Терлецька провела відкритий урок на тему «Приготування страв з птиці: Завиванець зі стегна курки з чорносливом, Гордон блю».

Метою уроку було не лише ознайомити учнів з сучасними технологіями приготування м’ясних страв, а й поглибити практичні навички у підготовці інгредієнтів, обробці м’яса птиці, створенні вишуканих начинок, формуванні виробів, тепловій обробці та оформленні готових страв.

Під час уроку здобувачі освіти працювали в командах, демонструючи зацікавленість, відповідальність та творчий підхід. Особливу увагу приділили організації робочого місця, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог та естетиці подачі.

Результатом стала справжня кулінарна майстерність: ароматні, соковиті страви, які не лише приємно здивували смаковими якостями, а й були професійно оформлені.

Відкриті уроки є надзвичайно важливими для формування професійних компетентностей, розвитку креативності та впевненості у власних силах.

Разом творимо майбутнє сучасної кулінарії!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора