ВІДКРИТИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ В РАМКАХ ТИЖНЯ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ
В рамках Тижня професійно-технічної освіти майстер виробничого навчання першого курсу з професії "Кухар, офіціант" Світлана Терлецька провела відкритий урок на тему «Приготування страв з птиці: Завиванець зі стегна курки з чорносливом, Гордон блю».
Метою уроку було не лише ознайомити учнів з сучасними технологіями приготування м’ясних страв, а й поглибити практичні навички у підготовці інгредієнтів, обробці м’яса птиці, створенні вишуканих начинок, формуванні виробів, тепловій обробці та оформленні готових страв.
Під час уроку здобувачі освіти працювали в командах, демонструючи зацікавленість, відповідальність та творчий підхід. Особливу увагу приділили організації робочого місця, дотриманню санітарно-гігієнічних вимог та естетиці подачі.
Результатом стала справжня кулінарна майстерність: ароматні, соковиті страви, які не лише приємно здивували смаковими якостями, а й були професійно оформлені.
Відкриті уроки є надзвичайно важливими для формування професійних компетентностей, розвитку креативності та впевненості у власних силах.
Разом творимо майбутнє сучасної кулінарії!