ЩОДЕННА ПРАЦЯ – ДОСТОЙНИЙ РЕЗУЛЬТАТ
Виробнича практика здобувачів освіти є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття навиків у роботі, прийому самостійних рішень в умовах виробництва, підготовки майбутніх спеціалістів до реальної професійної діяльності, забезпечення належного рівня їх професійної майстерності.
З 5 травня учні першого курсу групи №13 з професії « Пекар, кондитер» проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування нашого міста. Перші дні роботи показали достатній рівень підготовки наших майбутніх кваліфікованих робітників. Вони працюють злагоджено поряд з досвідченими наставниками. Керівник виробничої практики висловлює задоволення від результатів щоденної роботи наших першокурсників.
Майстер в/н: Мирослава МАРГІТИЧ