A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

ШВИДКОЗАМОРОЖЕНІ НАПІВФАБРИКАТИ «РОГАЛИКИ»

Дата: 24.01.2025 12:50
Кількість переглядів: 65

Здобувачі освіти групи 33(Б) з професії «Пекар, кондитер» продовжують  вивчати технологію приготування заморожених напівфабрикатів з дріжджового опарного тіста. Ця тема для учнів не є новою, це для них - повторення раніше опрацьованого матеріалу. Завдання - не складне: оволодіти  новою технікою формування рогаликів для заморозки. А для цього - використали сучасне новітнє обладнання - шокова заморозка. Готові вироби виявилися  не тільки смачними, а й радували око своєю золотавою скоринкою. А заморожені рогалики вирішили випекти вдома, щоби порадувати рідних смаколиками, створеними власноруч.

                                                                            Майстер в/н: Неля МЕЛЕШИНСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора