ШВИДКОЗАМОРОЖЕНІ НАПІВФАБРИКАТИ «РОГАЛИКИ»
Дата: 24.01.2025 12:50
Кількість переглядів: 65
Здобувачі освіти групи 33(Б) з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати технологію приготування заморожених напівфабрикатів з дріжджового опарного тіста. Ця тема для учнів не є новою, це для них - повторення раніше опрацьованого матеріалу. Завдання - не складне: оволодіти новою технікою формування рогаликів для заморозки. А для цього - використали сучасне новітнє обладнання - шокова заморозка. Готові вироби виявилися не тільки смачними, а й радували око своєю золотавою скоринкою. А заморожені рогалики вирішили випекти вдома, щоби порадувати рідних смаколиками, створеними власноруч.
Майстер в/н: Неля МЕЛЕШИНСЬКА