A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК

Дата: 31.01.2025 12:44
Кількість переглядів: 64

30 січня 2025 року  проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії. До відома учасників засідання доведено графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання.

Серед питань засідання методичної комісії розглянуто та погоджено робочі навчальні плани підготовки кваліфікованих робітників з професії кондитер 3 розряду рівень професійної (професійно-технічної) освіти: перший, вид професійної підготовки: професійно-технічне навчання та перепідготовка; підготовки кваліфікованих робітників з професії кондитер 4 розряду рівень професійної (професійно-технічної) освіти: другий (базовий), вид професійної підготовки: підвищення кваліфікації.

На завершення роботи засідання обговорено та схвалено тестові завдання проведення теоретичного туру І етапу конкурсу фахової майстерності серед учнів групи ІІ курсу з професії «Пекар, кондитер» кваліфікація: пекар 3 розряду  та серед учнів з професії «Кухар» кваліфікація: кухар 4 розряду і різнорівневі завдання для проведення І етапу олімпіади з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» серед учнів групи ІІІ курсу з професії «Пекар, кондитер» кваліфікація: кондитер 4 розряду.

Голова методичної комісії Наталія БЛИСКУН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора