A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
"Берегівський професійний ліцей сфери послуг"
Закарпатської обласної ради

МИСТЕЦТВО ПРИГОТУВАННЯ БУЛЬЙОНІВ ТА СУПІВ

Дата: 29.01.2025 12:11
Кількість переглядів: 49

На черговому уроці виробничого навчання учні групи 12 з професії "Кухар, офіціант" вдосконалювали свої навички у приготуванні бульйонів та супів. Урок проходив на основі базових технологій, які є основою для створення перших страв, що вражають своїм смаком і ароматом. Учні готували курячий бульйон, детально аналізуючи процес підготовки інгредієнтів, секрети прозорості та насиченості. Також вивчали тонкощі приготування грибних та м’ясних бульйонів,  правильно розподіливши пропорції інгредієнтів супу та час варіння. На основі бульйону здобувачі приготували овочевий суп. Окрім кулінарних технік, акцент зробили на раціональній організації робочого процесу, дотриманні санітарно-гігієнічних норм.

Здобуті на уроці виробничого навчання знання, допоможуть учням стати справжніми майстрами кулінарного мистецтва.

Майстер вн: Світлана ТЕРЛЕЦЬКА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора