КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КОНДИТЕР
08 квітня на базі Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування змагалися здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти з професії кондитер в рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності у 2024-2025 навчального року.
Конкурсні завдання складалися з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур проводився у форматі тестування з використанням веб-ресурсу та передбачав перевірку знань з предметів професійно-теоретичної підготовки. Практичний тур складався із приготування кондитерського виробу та його оформлення (торт бісквітний «Святковий» вагою до 3 кг, круглої форми діаметром 20 см, прошарований масляним «Новий» та покритий вершковим кремом).
Представники КЗ «БЕРЕГІВСЬКИЙ ПЛСП» ЗОР здобувачі освіти ІІІ курсу з професії «Пекар, кондитер» Глеба Вівіен і Ломага Даніїл гідно оздобили та презентували власні вироби на цьому конкурсі. Вітаємо наших учнів, бажаємо їм нових звершень та успіхів у кондитерському мистецтві!
Голова метод комісії : Наталія БЛИСКУН