ПРОФЕСІЙНИЙ БАРИСТА
Професійний бариста має створити настрій та святкову атмосферу на своєму робочому місці.
Сьогодні в майстерні «Учнівське кафе» проведено урок виробничого навчання за темою: Приготування та подавання гарячих напоїв, а саме - чай, кава еспресо, американо, капучіно, гарячий шоколад.
Мета уроку - використання виробничих технологій під час проведення уроку виробничого навчання з професії «Бармен». На вступному інструктажі зі здобувачами освіти проведено фронтальне опитування з вивченої на попередньому уроці теми.
Здобувачі освіти із задоволенням та майстерністю виконували обов’язки бариста, готуючи гарячі кавові напої та чаї, які презентували зі смаком та фантазією за допомогою різних компонентів.
Майстер в/н Наталія БЛИСКУН